domingo, 20 de enero de 2013

Pissarra difgital interactiva

¿Que podem treballar amb la pissarra interactiva?

Una activitat que m’agradaria treballar personalment amb la pissarra interactiva i penso que podria estar molt bé, seria treballar el cos humà.
Penso que sempre hem donat el cos humà amb imatges reials i sempre per avançat de que ells amb la seva pròpia imaginació expressessin i dibuixessin que és per a ells el cos, de que està compost  i quina és la seva forma.

         Per tant, per a que ells puguin mostrar i defendre la seva raó pel qual el fan així, estaria bé que per parelles o individualment, dibuixessin el cos humà tant per dins com per fora com ells creguin o pensin que és.

Sortirien a la pissarra a mostrar com seria per a ells el cos humà, ells podran emprar totes les eines que disposi la pissarra.
        
         El que més m’interessa, no és que dibuixin dos cames, dos mans i dos peus, sinó com és el cor, el cervell, els aparells reproductors...etc
No donant mai la resposta com a dolenta, sinó reforçaríem la conducta de manera positiva i els hi ensenyaríem altres alternatives.

És clar que un cor és igual per tots, però perquè no abans de ensenyar un model i que ho facin tal i com surt a la foto, deixem que la imaginació flueixi i expressin i plasmin allò que ells saben o creguin... 

         El poder compartir amb els companys i justificar el perquè ho han realitzar eixí ens  enriqueix a tots, no una sola resposta és bona, sinó la barreja de moltes respostes poden fer una resposta molt completa i correcta realitzada entre tots.
Per tant trobo que la pissarra pot ser una eina molt completa i útil per a que puguem treballar el cos humà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario