viernes, 2 de noviembre de 2012

Taller d'imatges

A la segona setmana de classe, vàrem tractar tot lo relacionat amb l'imatge. Vàrem dividir-lo en dos tallers: imatge individual i imatge grupal. El programa que vàrem fer servir per poder modificar, retocar i afegir elements es diu GIMP. Aquest programa té un gran ventall d'eines per fer una modificació tant a una imatge com a una fotografia estreta s'internet. Aquestos tallers es vàren dividir en dos, el primer haviem de fer afegits de la cara a una imatge individual, i el segon haviem de retocar i afegir les nostres cares a una fotografia d'internet original.


Primera sessió


Vàrem passar una estona molt divertida veient com les nostres fraccions canviaven per moments. A la segona sessió també vàrem treballar l'imatge però d'una forma diferent. Aquest taller tractava d'agafar una imatge d'un grup o de personatges coneguts i afegir les nostres cares. Havia de ser una imatge que mínim fossin els suficients personatges com per als components del grup. Per tant al ser quatre components, vaig buscar una imatge de la famía Adam's i vaig afegir les cares de les quatre companyes. A l'hora de realitzar els afegits i realitzar les modificacions, em vaig sorprendre de la gran varietat de possibilitat i eines per poder emprar i modificar una fotografia original.


Segona sessió
Vàrem pasar una estona molt divertida i entretingua veient com les nostres Aquest programa és molt divertit i útil per poder treballar amb els infants, és una eina que permet realitzar els canvis. El poder vorer una imatge origianl amb les cares de totes les components del grup ens va resultar molt divertit i entretingut. Personalment estic molt satisfeta amb aquesta prèctica i amb el resultat. Trobo que és una eina molt enrriquidora, útil i entretinguda per poder treballar amb els infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario