viernes, 9 de noviembre de 2012

Les caceres del Tresor


        Amb aquesta classe, vaig poder conèixer amb mes profunditat varietat d’activitats didàctiques digitals. Són programes que es troben exclusivament dissenyats per als infants.

        Aquestes activitats ajuden als infants a posar en pràctica allò que han realitzat amb anterioritat, donant l’oportunitat de practicar, arribant a l’assimilació i interiorització dels temes a tractar.
       
       És molt ric que els infants puguin disposar d’aquesta eina innovadora, però hem sembla que els infants per poder arribar a l’aprenentatge ple d’una manera significativa, abans de posar-ho en pràctica amb aquestes eines, han d’experimentar i compaginar amb altres eines que poden ser  igual o més didàctiques.

      Amb una varietat de materials i metodologies, aconseguirem que els nens mostrin mes interès, motivació i ganes d’aprendre que no si tant sols utilitzem una eina de treball.
Aquesta, és una eina de treball molt enriquidora també pels docents, ja que de vegades pot passar que un es quedi sense recursos. ens pot ajudar a seguir o a reconduir l’activitat per un altre camí.


Com és la cacera del Tresor?
  • Primerament ens trobem les instruccions i dona la informació per a que els infants puguin donar començament a l’activitat.
  • Trobem un llistat de preguntes
  • A continuació es poden visualitzar un llistat de pàgines, els infants podran elegir la que més els interessi. Són unes pàgines molt animades i motivadores per a cridar l’atenció de l’usuari.



No hay comentarios:

Publicar un comentario